AC HELCOR

Grupul de companii AC HELCOR dezvolta activitati medicale si farmaceutice in sistem privat in Romania, Baia Mare. Productia de medicamente, comprimate si capsule, reprezinta activitatea de baza a grupului, care a acumulat o experienta larga de-a lungul celor 20 ani de existenta.

Managementul strategic si de specialitate a permis o crestere rapida a portofoliului de produse. Detinem un portofoliu de 60 produse generice care acopera 9 clase terapeutice, produse dintre cele mai solicitate, cum sunt: cardiovasculare, antireumatice, chimioterapice, antiinfectioase, antialergice, digestive, neurologice.

Compania a lansat divizia de Suplimente Alimentare AC HELCOR. Din totalul de produse, 25 sunt inregistrate in tari din Europa de Est si de Vest. AC HELCOR se inscrie in normele de productie europene, fiind printre primele unitati de productie farmaceutica certificate GMP din Romania, atestat obtinut in anul 2000.

Investitiile in tehnologii avansate de productie si laborator au permis instituirea unor activitati moderne de control al calitatii precum si dezvoltarea activitatii de cercetare aplicativa, ceea ce a dus la incredere si siguranța in produse.

SUS