ARENA GROUP

ARENA GROUP este o societate romaneasca cu capital integral privat. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania produce o gama larga de medicamente, suplimente nutritive, medicamente pe baza de plante medicinale, ale caror principale avantaje sunt calitatea si pretul.

Structura companiei, dotarile de care dispune, flexibilitatea si diversitatea produselor si serviciilor, permit adaptarea continua la schimbarile si cerintele pietei din Romania.

Datorita calitatii produselor sale, Arena Group S.A. este prezenta si pe piete externe cu mai bine de 20% din portofoliu. Cele trei domenii de activitate pe care le abordeaza : productie, distributie si cercetare, fac din Arena Group S.A. o companie solida, cu un potential si o perspectiva de dezvoltare la nivelul marilor companii farmaceutice .

Toate produsele si serviciile companiei Arena Group sunt controlate si evaluate conform unor planuri anterior stabilite, iar echipa este orientata spre rezultate si actioneaza cu un inalt profesionalism pentru a le obtine.
Bucurandu-se de o reputatie foarte buna in randul clientilor, produsele si serviciile companiei Arena Group ofera satisfactie garantata.

SUS