IRCON

Dupa un inceput mai mult decat modest si numai cu forte proprii, firma IRCON a avut ca obiectiv principal realizarea de medicamente originale care sa rezolve problemele majore de sanatate ale populatiei feminine din Romania. Nu s-a pus nici o clipa problema sa copiem produse existente pe piata, ci sa realizam medicamente noi bazate pe riguroase observatii stiintifice si o documetare aprofundata. Asa s-a nascut medicamentul Cervugid-ovule produs de firma Ircon care reprezinta astazi un medicament de baza in terapeutica bolilor ginecologice din tara noastra. Proprietatile sale antiinflamtorii certe, precum si locul sau in tratamentul starilor precanceroase ale colului uterin, il recomanda de la sine.

Calitatea garantata a produselor noastre raspunde unor nevoi concrete ale consumatorului si constituie scopul principal al activitatii noastre, reprezentand o componenta extrem de importanta in politica noastra de marketing.
Noi fluxuri de productie GMP (creme, unguente, sampoane si comprimate) au fost puse in functie, iar produsele care urmeaza a fi livrate pe piata vor avea acelasi caracter de originalitate si aceeasi calitate de exceptie.

SUS