Laboratoarele REMEDIA

Laboratoarele Remedia, un laborator privat de productie medicamente si suplimente nutritive, a fost infiintat in anul 1991, fiind primul laborator de productie de medicamente din Romania.

Laboratoarele Remedia detine un portofoliu extins de licente pentru fabricarea medicamentelor, la care se adauga un numar de 50 de suplimente nutritive, vitamine si extracte de plante.

Autorizat GMP in 2006 si ISO 22000 in 2009, are ca scop productia de medicamente din gama TERAPIA DURERII, cu branduri solide si pozitionate pentru diverse afectiuni (dureri de cap, dureri de spate, raceala si febra, dureri menstruale, etc), productia de vitamine si minerale (gama ESSEVITA) si a suplimentelor nutritive cu focusare in mod deosebit pe produsele hepato-protectoare, produse din calciu, produse pentru sistemul imunitar si produse pentru sistemul nervos central.

Materiile prime de calitate superioara si experienta specialistilor nostri, fac din Laboratoarele Remedia un jucator important in competitia existenta pe piata produselor medicamentoase si cea a suplimentelor nutritive din Romania.

SUS